Over Vorderman Tuinmeubelen

Vorderman is van vroeger uit een echte molenaars familie. Jarenlang werd er meel en diervoeders gemaakt en verkocht vanuit de molen. In 1974 is de molen helaas afgebrand, het bedrijf werd weer opgebouwd maar het heeft nog 10 jaar geduurd voordat de molen zelf weer werd opgebouwd. 
In de jaren 90 is de familie Vorderman begonnen met tuinmeubelen verkopen vanuit de oude kippenschuren. Dit groeide snel uit tot een succesvolle onderneming. In het jaar 2000 is er een volledig nieuwe winkelpand neergezet van ruim 3500 m2.
 Naast de ruim 3000 m2 aan tuinmeubelen wordt tot op de dag van vandaag ook nog ijzerwaren en diervoeding verkocht. “Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het wel bij Vorderman”  is een uitspraak die we van vele klanten horen.
Over vorderman tuinmeubelen

 Showroom

In onze showroom in Terwolde van ruim 3000 m2 hebben wij meer dan 150 complete sets tuinmeubelen staan, waarmee 1001 combinaties te maken zijn.  
 Met meer dan 35 jaar ervaring krijgt u vanzelfsprekend vakkundig en persoonlijk advies van onze verkoopadviseurs en kunt u rekenen op een perfecte service.

Voorraad en bezorgen

Door onze grote voorraden kunnen wij snel thuisbezorgen.
Heel veel is bij ons uit voorraad leverbaar, waardoor u bijna direct van uw aankoop kunt genieten.
In ons magazijn  in Terwolde zetten wij alles voor u klaar zodat wij uw aankoop zo snel mogelijk kunnen verzenden. U kunt er ook voor kiezen om de producten af te halen in Terwolde.