Pimp uw tuin

Pimp uw tuin

Pimp uw tuin met diverse accessoires en creëer wat extra sfeer. De gezellige warme avonden zijn weer volop aanwezig. De verjaardagen en tuinfeesten worden weer lekker buiten gevierd. In deze blog een paar tips om de tuin wat extra aankleding te geven.

Lampionnen

Heeft u een mooie boom in de tuin?

Hang deze vol met verschillende lampionnen, zo brengt u al meteen wat extra kleur in de tuin. Hang een kale schutting helemaal vol met leuke flessen. Vul deze regelmatig met leuke gekleurde bloemen en de tuin ziet er iedere keer weer anders uit.

Bistroset

Met een bistroset van bijvoorbeeld zic zac heeft u een echt eye-catcher in de tuin. Pak een leuke knal kleur en u kunt er het hele jaar door van genieten. Zet er een paar mooie bloempotten bij met bloemen in dezelfde kleur en u heeft een mooie eenheid in de tuin.

Pimp uw tuin.

Pimp uw tuin met leuke kussens en accessoires. Uw tuinset of loungeset kunt u heel makkelijk een andere uitstraling geven door iedere keer te gaan spelen met diverse kussens.  Met 2 verschillende soorten tuinkussens voor in uw verstelbare stoel kunt u regelmatig wisselen en zo steeds een andere sfeer creëren en uw loungeset kunt u leuk opfleuren met verschillende soorten sierkussens. Pas de accessoires op de tafel aan, aan de kleuren van de kussens en u heeft ook hier weer een mooi geheel.

Lantaarns in de tuin geven een hele mooie warme sfeer. Lantaarns zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Voor iedere tuin is wel een leuke lantaarn te vinden.

P.S. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends op tuingebied.